Overlijden

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken:

Het afscheid nemen van mensen die ons dierbaar zijn.
Een van de meeste aangrijpende en emotionele gebeurtenissen in het leven.

Op discrete en integere wijze fotografeer ik uitvaarten en maak hiervan een passende en volledige reportage.

Het is niet de bedoeling om zoveel mogelijk verdrietige mensen te fotograferen maar getracht wordt de sfeer, gebeurtenissen en de emoties van dat moment op een liefdevolle manier te registreren voor later.

Wat kan ik voor u betekenen?

Als u een dierbare verloren heeft dan leeft u meestal in een soort "roes", veel gaat er langs u heen. U kunt de foto's later bekijken, op een moment dat u daar behoefte aan hebt en eraan toe bent.

Op deze manier kunnen de foto's bijdragen in een stukje rouwverwerking. Soms zijn kinderen te klein om te bevatten wat er allemaal gebeurt. En naarmate ze ouder worden gaan ze vragen stellen. De foto's kunnen u helpen, om samen met het kind een beeld te vormen van de gebeurtenissen rondom het afscheid van toen.

Familieleden die in het buitenland wonen en niet bij de begrafenis aanwezig kunnen zijn, kunnen door de fotoreportage alsnog een beeld krijgen van hoe het was. Op verzoek kunnen ook door de familie aangeleverde foto's worden opgenomen in de reportage.

Een memoriam-fotoreportage wordt gemaakt in overleg. Ik ben zo min mogelijk merkbaar aanwezig en werk volgens uw wensen.

Contacten lopen desgewenst via de uitvaartbegeleider.